Godt nytt år!

Bilde av raketter mot himmelen

Høstsemesteret i 2017 har vært aktiv på alle måter.

Det har vært holdt nasjonale prøver, og det har vært fokus på læring i alle fag både i de enkelte timer, men i tillegg har elevene deltatt på mange ulike aktiviteter fra Geitmyra skole til uteskole på Skullerud og på Søndre Nordstrand gård.

Det har vært opplevelser i klassene for eksempel da elevene på 1. trinn fikk diplom da de hadde lært hele alfabetet,

Vi har hatt Rosenholmdagen hvor spøkelseshuset ble en stor hit.

Juleverksted hvor elevene delt inn i grupper, 1. og 2., 3. og 4. og 5.–7. trinn, gikk fra klassehus til klassehus og jobbet med ulike juleprosjekter. Det ble servert grøt på musikkrommet og på  AKS til alle. Det var hektisk, men en dag som elevene likte.

FAU som gledet oss alle med musikk og pepperkaker en av de siste dagene før juleferien.  Tusen takk igjen til dere fra FAU som stilte opp.

Som tradisjon i desember gikk noen elever til kirken og hadde en fin stund der hvor elevene deltok med sang, julespill og lesing av ord om håp som elevene hadde skrevet. De som ikke dro til kirken, var i Rosenhallen og hadde en fin stund der også.

Siste skoledag gikk elevene også rundt juletreet og hadde avslutning i klassehusene.

Takk til AKS som  gjennom semesteret  har tatt godt vare på elevene etter skoletid. Det har vært læringsstyrte aktiviteter og frilek, svømming, turer og for ikke å glemme kakebakingen som 4 trinn står for, og som er til glede for lærerne. da vi får tilbud om å kjøpe.

Vi gleder oss til vårsemesteret og ønsker dere alle en riktig god nyttårsfeiring og ser fram til å møte dere tirsdag 2. januar.

Her er noen smakebiter fra kunst og håndverk, høstsemesteret 2017:

2A sitt Akvarium

5. trinn sine masker