Hovedseksjon

Velkommen til nytt skoleår!

Første skoledag

Oppmøte mandag 22. august

• 1. trinn klokken 10.00 (foran trappa i skolegården)
  • 2. - 7. trinn klokken 08.30 (utenfor egne klassehus)

1. trinn og foresatte møter ved trappa ved administrasjonsbygget i skolegården kl. 10.00. Klokken 10.00 blir det opprop, og dere får hilse på lærerne og skolens ledelse. Etterpå går elevene samlet inn i klasserommet. Foresatte får dessverre ikke bli med inn. De vil i stedet få mulighet til å være med på et kort informasjonsmøte. Elevene må ha med matpakke og drikke. Skoledagen avsluttes kl. 13.00.

Elevene på 2.-7. trinn begynner kl. 08.30 og møter utenfor inngangen til sine klasserom. Skoledagen avsluttes kl. 13.45.

imageesl5s.png

Ny skoleledelse

Linda Osmundnes har begynt som ny rektor på Rosenholm skole, og Beate Thormodsæter Westad fungerer som avdelingsleder for Hakija Hauge-Hrnic som er i pappapermisjon frem til slutten av november. Lene Slettestøl Døhlen fortsetter som assisterende rektor og Geraldine fortsetter som avdelingsleder.

Foreldremøter for alle trinn er tirsdag 20. september kl. 17.30.

Vi ønsker alle en god skolestart, og et godt skoleår!

Med vennlig hilsen ledelsen på Rosenholm skole

Linda Osmundnes - rektor

Lene Slettestøl Døhlen- assisterende rektor (hovedansvar for 5-7 trinn)

Beate Thormodsæter Westad – avdelingsleder (hovedansvar for 2-4 trinn)